top of page

Welkom op mijn website!

Kleding maken en ontwerpen is een passie voor mij geweest vanaf heel jong. Ik begon al op vijfjarige leeftijd, maar op m'n twaalfde maakte ik al kleding voor familie en vriendinnen. Over mijn carrière ga ik nu verder niet op in . Bent u nieuwsgierig verwijs ik u naar de volgende sites:
www.linkedin.com/in/felix-van-driem
www.behance.net/Driem

instagram.com/felix_van_driem

Indeling

Ik heb deze website ontwikkeld om mijn werk te tonen en verkopen. De Home- en Beleidspagina's vertellen u over de winkel. Daarna komt de rubriek Vrouwen waarin alle vrouwenkleding en accessoires ongesorteerd te zien zijn; alle seizoenen en artikelen door elkaar heen. Daarna komen pagina's van vrouwenkleding op artikel tot en met Accessoires die deels ook onder Mannen valt. Tenslotte komt de rubriek Archief, een fotografisch overzicht van mijn werk. Klik op de thumbnail voor nader informatie. Dit werk is verkocht maar sommigen kunnen opnieuw voor u gemaakt worden. Hopelijk zit er iets onweerstaanbaars voor u tussen. ​

Retour & Verzending

Op dit moment wordt 60% van kleding gekocht on-line geretourneerd. De financieel en milieukosten zijn aanzienlijk om het mild uit te drukken. Daarom heb ik gekozen om impuls aankopen te remmen door standaard 'ophalen' als enige verzending mogelijkheid. Wilt u het toch opgestuurd hebben dan zoek ik dat voor u uit.

Adres & Contact Informatie

Mijn atelier bevindt zich op de Oosterstraat 35, 9711 NN Groningen.  Wilt u een keer langskomen om kleding te passen of iets te laten maken kunt u een afspraak met mij maken via mijn e-mail,  felixvandriem@gmail.com

Samenwerking


Verder werk ik samen met Sandra de Leeuw van Atelier Sans Scrupules, www.sansscrupules.nl, die ook kleding maakt en heeft een focus op bruidsjurken. Ook ben ik lid van de Branchevereniging Modeambachten, modeambachten.nl die zich inzet voor allen die werken in de modeambachten hetzij deeltijd of fulltime.

Maten

Er is een grote misverstand dat numerische maten zoals 34, 42 etc. en alfalfabetische zoals XS, M, XXL enigszins een echte betekenis meer hebben. Elk merk mag zelf bepalen wat de maten van de kleding zijn. De enige echte maten die tellen zijn centimeters. Bij kleermakers is er een onderscheid tussen de lichaamsmaten en de omtrek van een kledingstuk. Dit verschil heet overwijdte. Dit overwijdte is dan kleiner voor een corset en groter bij een winterjas. Badpakken en ander rekbare goed hebben soms een negatieve overwijdte. Daarom geef ik altijd de lichaamsmaten aan bij een artikel want dat blijft bij u hetzelfde ongeacht wat u aantrekt. Ik gebruik ook de alfanumerische maten en geef (binnenkort!) een maattabel met de bijbehorende lichaamsmaten.

bunnywholefavicon.png
bottom of page